सुनें और पवित्र कुरान MP3 डाउनलोड करें

अपनी आत्मा को दिव्य वचनों से प्रकाशित करें, पवित्र कुरान के ज्ञान से मार्गदर्शित - MP3 में सुनें और डाउनलोड करें।

कुरान के प्रसिद्ध पाठक

Profile picture of Abdul Basit Abdul Samad

अब्दुल बसीत अब्दुल समद

Profile picture of Abdul Rashid Sufi

अब्दुल रशीद सूफ़ी

Profile picture of Abdulaziz Al Ahmad

अब्दुलाज़ीज़ अल अहमद

Profile picture of Abdulaziz Az Zahrani

अब्दुलाज़ीज़ अज़ ज़हरानी

Profile picture of Abdullah Al Khalaf

अब्दुल्लाह अल खलाफ

Profile picture of Abdullah Al Mousa

अब्दुल्लाह अल मौसा

Profile picture of Abdullah Awwad Al Juhani

अब्दुल्लाह अव्वाद अल जुहानी

Profile picture of Abdullah Basfar

अब्दुल्लाह बस्फ़ार

Profile picture of Abu Bakr Al Shatri

अबू बक्र अल शात्री

Profile picture of Adel Rayan

अडेल रायान

Profile picture of Ahmad Alnufais

अहमद अलनुफ़ैस

Profile picture of Afif Taj

आफीफ ताज

Profile picture of Ahmed bin Ali Al Ajmi

अहमद बिन अली अल अज्मी

Profile picture of Ali Al Hudhaifi

अली अल हुधैफ़ी

Profile picture of Al-Zain Mohamed Ahmed

अल-ज़ैन मोहम्मद अहमद

Profile picture of Anas Bourak

अनस बोराक

Profile picture of Ali Jaber

अली जबेर

Profile picture of Ayman Swed

अय्मन स्वेद

Profile picture of Bandar Balila

बंदर बालिला

Profile picture of Fares Abbad

फारेस अब्बाद

Profile picture of Ghassan Al Shorbaji

घासन अल शोर्बाजी

Profile picture of Hassan Mohamed Saleh

हसन मोहम्मद सालेह

Profile picture of Hazaa Al Balushi

हज़ा अल बलूशी

Profile picture of Hatem Fareed Al Waer

हातिम फ़रीद अल वार

Profile picture of Ibrahim Al Akhdar

इब्राहीम अल अख़दर

नवीनतम पोस्ट

Surah Al Mulk (The Sovereignty)
Surah Al Baqarah v60-v74
Tabalagho bil Qaleel (Cool Nasheed) Translated!
Surah Sad - The Beauty of Divine Recitation and Spiritual Elevation